Гинко крем срещу стареене


Съдържа комбинация от естествени съставки на екстракт от гинко билоба и зелен чай, подхранва и възобновява кожата, предпазва я от влиянието на свободните радикали и вредните слънчеви лъчи.

Гинко крем Кремът Гинко срещу стареене на кожата с екстракт от зелен чай е нов препарат в асортимента на Royal Sales International. Разработен е от екстракта на растение, смятано за живеещо изкопаемо. Научните изследвания потвърждават това предположение. Още древните цивилизации са използвали Гинко за медицински цели и особено за лечение на кръвоносната система и регулиране на мозъчната циркулация. В козметиката неговото приложение започва доста по-късно, а положителните ефекти са изненадващо много. От тях се възползват и специалистите от лабораторията на Dr. Forster, които добавят към гинко екстракт от зелен чай.

До днес от гинко са изолирани около 50 съединения. Три групи от тях са най-важните за благотворния му ефект: флавоноиди, гинколиди, билобалиди. Флафоноидните съединения представляват флавонолни и флавонови гюкозиди, деривати на кверцетин и кемферол, естерно свързани с п-кумаринова киселина. Гинколидите и билобалидите са специфични съединения, които не могат да се открият в нито един друг растителен вид с изключение на вида Гинко билоба. Изследванията на лечебното действие на гинко показват, че растението притежава силен антиоксидантен ефект, преди всичко заради високата концентрация на флавоноиди. Листата на гинко билоба съдържат флавоноиди - кенпферол, кверцетин, изорамнетин и други глюкозиди, проантоцианидини, терпени с нефлавоноиден произход като: билобалид, гинкоглидите А, В и С, лигнини, етерични масла и танинова киселина.

Тъй като въздейства на кръвната циркулация като цяло, приложението на съдържащи гинко препарати намалява неприятните симптоми, характерни за процеса на стареене, ускорява зарастването на по-малки рани и облекчава венозните възпаления. Древната мъдрост е намерила за гинко различни и многобройни приложения. Ползвайки препаратите, които го съдържат, можем да спечелим много, разбира се, ако ги прилагаме правилно и редовно.

Когато става дума за Гинко крем срещу стареене, с редовното му приложение значително ще освежим вида си, ще подобрим здравето на кожата на лицето, ще удължим младежката и свежест и блясък. Последните лъчи на слънцето преди залез са най-красивите, нека да ги направим и здравословни. Ползвайки редовно този дерматологично изпитан препарат, можем да имаме здрава и красива кожа в зряла възраст.

Кремът е с фина текстура, лесно попива в кожата без да оставя мазен слой - просто за няколко секунди се хомогенизира с тъканта и очевидно я освежава. При изключително суха кожа на лицето може да се появи чувство на леко стягане, но това е нормалното действие на етеричното масло от гинко, което предотвратява действието на свободните радикали и подобрява кръвоснабдяването на тъканите. Ползвайки този крем не можем да си набавим необходимия на кожата колаген, тъй като това не е основната му роля - гинко стимулира метаболизма на кожата, за да може самата тя да произвежда необходимия и колаген, който поради възрастта и намаления в климактериума естроген е спряла да произвежда. Това е само една от многото основателни причини, поради които можем да твърдим, че Гинко крем срещу стареене подмладява.

С настъпването на зрелите години кожата все повече изтънява, но не винаги остава гладка. Когато докоснем такава кожа, разбираме, че се нуждае от пилинг, но тъй като е твърде изтъняла, това може само да и навреди. Именно затова препоръчваме ползването на Гинко крем срещу стареене, благодарение на който кожата ще стане гладка и подхранена, а след по-продължителна употреба - по-чиста и еластична, с намалена склонност към отпускане. Слънчевите петна, сенилната кератоза и другите ефлоресенции полека ще избледняват и накрая напълно ще изчезнат.

В случай че споменатият активен компонент на гинко, предизвикващ стягане на кожата, продължава да предизвиква неприятно усещане върху лицето ви, не се отказвайте. Просто използвайте крема като серум - а върху него нанесете малко количество Крем за лице с маслиново масло или хидратантния крем, който използвате. Дамите с мазна или комбинирана кожа няма да имат такива реакции и ще почувстват благотворния ефект на Гинко крем срещу стареене след кратък период на употреба. Истинските резултати от ефекта на активните съставки на гинко и зеления чай ще станат видими след няколкоседмично приложение. Няма никакви противопоказания за кожата на лицето, тъй като мекият екстракт от лайка действа успокояващо и отпускащо при евентуални непредвидени реакции на кожата.

Благотворни ефекти на Гинко за кожата:
*съединенията на гинко предпазват кожата от вредното влияние на свободните радикали и забавят процесите на стареене
*естествен антиоксидант
*подхранва клетъчните структури
*поддържа влажността на кожата и я подмладява
*предпазва от появата на бръчки и от оксидация на кожата
*стимулира кръвната циркулация
*отлага появата на преждевременни признаци на състаряване на кожата, а при вече появилите се помага за тяхното заглаждане и редуциране
*стимулира кожния метаболизъм
*стимулира производството на колаген

Благотворни ефекти на зеления чай за кожата:
*естествен антиоксидант
*съдържа витамините Е и С, забавящи процесите на стареене на кожата
*възвръща формата на отмрелите кожни клетки
*предотвратява появата на бръчки и редуцира вече появилите се
*придава стегнат вид на кожата

Да изтрием признаците на старостта
Гинко крем срещу стареене е един съвършен предпазващ крем за кожата на лицето, съдържащ комбинация от естествени съставки на екстракт от гинко билоба и зелен чай. Той подхранва и възобновява кожата, предпазва я от влиянието на свободните радикали и вредните слънчеви лъчи. Ползвайки този дерматологично тестван препарат можем да се радваме на здрава, поддържана и красива кожа в зряла възраст. Кремът е с фина текстура, леко и нежно попива като подхранва кожата в дълбочина, без да създава мазен слой. За няколко секунди се хомогенизира с кожната тъкан и лицето очевидно става по-свежо. Използвайки Гинко крем срещу стареене видимо ще подобрите текстурата на кожата и вида на лицето си, което ще засияе озарено от здраве.

1 коментар:

  1. Здревейте,

    Бихте ли ми написали точния състав на този крем. За жалост никъде в сайта не мога да го намеря, както и на другите продукти. А за да съм сигурна, че го искам държа да прочета съдържанието.

    Благодаря!

    ОтговорИзтриване

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"