Нови препарати Royal Cleaning

Настоящият материал представя три нови продукта от програмата RoyalCleaning, с които допълваме и обогатяваме асортимента от почистващите препарати базирани на естествени суровини, щадящи природата и здравето.



Предназначение: Натурален препарат за почистване на санитарни помещения с плодово-свеж аромат на маракуя, готов за употреба. Изработен от възобновяеми суровини. При редовна употреба ефективно се предотвратява калцификацията. 

Приложение и действие: 
  • Почиства без усилие душове, душ кабини, вани, тоалетни чинии, писоари, смесители, керамични плочки и мивки в бани и тоалетни. 
  • Отстранява натрупванията от котлен и уринарен камък, полепванията от сапуни, мазнините, всякакви упорити и характерни за санитарните помещения нечистотии. 
  • Обработените повърхности изсъхват бързо (ефект на оттичащата се вода) и не е необходимо да се подсушават допълнително с кърпа. 
  • След третиране на повърхностите с препарата, остава приятен аромат на маракуя. 
Препоръки за употреба: Почистващият разтвор се разпръсква или се нанася с кърпа, след което повърхностите се изтриват и се изплакват с чиста вода. СЪСТАВ: По-малко от 5% амфотерни и нейонни повърхностно активни вещества, лимонена киселина, млечна киселина, продукти за поддръжка и защита от корозия. 

Забележка: Всички съставки са лесно биоразградими! 



Предназначение: Препаратът премахва от стъклени и керамични повърхности лесно и без усилие загорели остатъци от храна, пръски от мазнина, котлен камък, петна от вода. Подходящ и за неръждаема стомана, хром, месинг, мед, мивки, кранове, саксии, протектори за ютии и ютии. 

Препоръки за употреба: Първо премахнете грубите замърсявания с подходяща шпатула или прибор. Разклатете препарата преди употреба и нанесете няколко капки върху замърсената повърхност с мека кърпа или гъба. Изплакнете с чиста вода и подсушете. Не използвайте върху нагорещени котлони! 

Приложение и действие: 
  • Мощно, същевременно нежно и грижовно почистване. 
  • Особено подходящ за всички разновидности стълкокерамични плотове. 
Състав: По-малко от 5% нейонни повърхностно активни вещества, 15-30% алифатни въглеводороди, съставки за специална грижа (специални силиконови масла), полиращи агенти, сгъстители. 

Забележка: Всички съставки са лесно биоразградими! 



Предназначение: Biofresh–био ароматизатор е препарат за отстраняване на източниците на неприятни миризми. Елиминира причинителите на миризмите по биологичен път, чрез използване на природните процеси на деградация. Препаратът не „маскира и прикрива” миризмата, а премахва нейния източник и причинител посредством естествени ензими и бактерии. Biofresh–био ароматизатор е ефективен във всички случаи. 

Приложение и действие: 
  • Екологично чист, биологичен ароматизатор със свеж аромат на лимон. Произведен на основата на природни бактериални култури. 
  • Съдържа активни микроорганизми, които разграждат органичните вещества напълно и без мирис. 
  • Елиминира широк спектър от миризми и ги премахва от почти всякакви абсорбиращи повърхности – миризми от плодове, зеленчуци, домашни животни, повръщано, урина, изпражнения и други. 
  • Biofresh–био ароматизатор е универсален. Подходящ е за третиране на пердета, текстил, обувки и чанти, тапицерии, килими, контейнери за отпадъци и превозни средства. 
Препоръки за употреба: Разклатете преди употреба и напръскайте с неразредения препарат върху повърхностите, които трябва да се третират. Бактериалните култури ще свършат останалото. Препоръчва се източникът на миризмата да се отстрани предварително. Важно е приложението да става директно върху източника, за да може да стартира естественият механизъм на действие на биологичните съставки на Biofresh–био ароматизатор. 

Състав: По-малко от 5% повърхностно активни вещества, природни бактериални култури, лимонена киселина, разтворители и парфюм (D-лимонен). Използваните бактериални култури са безобидни, подобно на бактериалните култури в киселото мляко. 

Забележка: Всички съставки са лесно биоразградими! 

Източник: Каталог РСИ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"