Крем за лице с невен

Крем за лице с невенНевенът дава жизненост на кожата 

Крем за лице с невен е естествен продукт, създаден на базата на качествата на невена и основното му предназначение е да регенерира и подхранва кожата. 

Съдържа екстракт от листа на невен, уреа, глицин соево масло, витамин Е, масло от шеа и масло от жожоба, както и омега мазнини, поради качествата на които има противовъзпалително действие и подпомага оздравяването на увредена кожа. 

Има положителен ефект върху най-горния слой на кожата, като регенерира клетките и действа оздравително. Предпазва кожата от окислителни процеси, предотвратява преждевременното ѝ стареене и образуването на бръчки. Нежно се абсорбира и не оставя мазни следи. След прилагането му, кожата става гладка, еластична, хидратирана и подхранена. 

Състав: Екстракт от листа на невен, Уреа, Глицин соево масло, Витамин Е (токоферол), Масло от шеа, Масло от жожоба 

Характерно за съставките: 
Екстракт от листа на невен – Съдържа етерични масла, растителнa слуз, енергийни захари и каротеноиди (които тялото преобразува във витамин А), отговорни за благотворния ефект върху кожата. Подхранва и регенерира. Естествен балсам и овлажнител, който предпазва от дехидратация и стимулира кожните клетки. Съживява уморената кожа. Дълбоко овлажнява и хидратира кожата, като засилва нейните естествени защитни механизми. Успокоява чувствителната кожа, като я предпазва от раздразнение и зачервяване, предотвратява изсушаването и напукването й. 

Уреа – Уреата действа като дълбоко овлажняващ агент, благодарение на свойството си да свързва молекулите на водата и да се разтваря много добре в нея. Нейната главна функция в роговия слой на епидермиса е да възстановява водния баланс. Хидратира дълбоко кожата, като я омекотява и подхранва. Стимулира деленето на клетките. 

Глицин соево масло – Неесенциална аминокиселина, съсредоточена най- вече в кожата, съединителната тъкан и мускулите. Основната й биологична функция е формирането на протеини. Има ясно изразени антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Участва в изграждането на колагеновия протеин. 

Витамин Е – Предпазва клетките от токсичните вещества. Изключително важен е за поддържането жизнеността на кожата. Възстановява влажността, еластичността и мекотата, изглажда дребните бръчици, подпомага заздравяването на рани и изгаряния, както и заличаването на белези и старчески петна. Гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката. Тонизира кожата и я обогатява с кислород. 

Масло от жожоба – Регенерира кожата, предпазва я от изсушаване, овлажнява я в дълбочина и я подхранва. Подходящо е за грижа и защита на кожата на цялото тяло, особено за суха и лющеща се, груба и напукана кожа. 

Масло от шеа – Съдържа голямо количество мастни киселини, които са от съществено значение за овлажняването и възстановяването на кожата. Стимулира клетъчната дейност, действа възстановяващо на нарушената структура на кожата, има забавящ ефект върху стареенето й, както и добри регенериращи свойства. 

Приложение и действие: 
  • Подпомага възстановяването на увредената кожа. 
  • Омекотява и овлажнява сухата кожа. 
  • Успокоява чувствителната кожа. 
  • Предпазва кожата от преждевременно стареене и бръчки. 
  • Възстановява хидратацията и еластичността на кожата. 
  • Препоръчва се за суха, чувствителна, груба и увредена кожа. 
  • Подхранва и предпазва от изсушаване и напукване. 
  • Подходящ за всички типове кожа. 
Опаковка: 125 мл

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"