Безгрижно лято

spaЗимата и пролетта все повече се отдалечават в спомените ни, изместени от настъпващото с всеки нов ден лято. Дори самото споменаване на думата предизвиква у нас приятно чувство и безброй асоциации, свързани с така жадуваните дни на заслужена почивка. 

За съжаление, все по-често споменаваната констатация "Боже, как лети времето" с пълна сила важи и за тези прекрасни, но "броени" дни. Затова нека се опитаме да забравим за "лудницата" която за малко сме оставили, но пък ни предстои да се върнем към нея. 

Нека в дните на лятната почивка подчиним жизнения си ритъм само и единствено на своите собствени приоритети! Нека задачата ни бъде да изживеем тези дни пълноценно, да им се насладим заедно с хората, които ни правят щастливи. За да може по-късно да си спомняме за тях, изпълнени със задоволство, да ги "скътаме" завинаги в архива на паметта си. А тъй като едва ли ще се намери човек, който да е равнодушен към външността си, добре би било да съчетаем задоволството от летните мигове със задоволството от собствения си външен вид. 

Тук можем да разчитаме на препаратите на RSI, и разбира се, да проявим и малко творчество. 

Необходимо е добре ла подготвим тялото си за среща със слънцето. Днес на пазара могат да се намерят десетки преперати, предлагащи защита срещу вредните UV лъчи и в това няма нищо лошо. Само че много малко внимание се отделя на издръжливостта на кожата, на това как тя да се увеличи. Хората прекарват все повече време в затворени помещения, в които микроатмосферата е далеч по-различна от тази в природата, под открито небе. Именно затова кожата ни, която всъщност е най-големият орган на нашето тяло, реагира бурно когато по време на лятната почивка я изложим по-продължително време на слънце. Слънчевите алергии и различните видове обриви са потвърждението за все по-малката ни приспособимост към външните атмосферни влияния. 

Разбира се, нещата са поправими! Продуктите на RSI ще ви помогнат ако не да отстраните напълно, то поне да облекчите негативните ефекти. Така например за пилинг на тялото можем да приготвим чаша Royal чай и с помощта на Ръкавицата от микровлакна да разтъркаме енергично цялото си тяло. После да се отпуснем в приятната Royal Relaxing вана, а с няколко капки от етеричното масло Relaxin кожата вече напълно ще е готова за нанасяне на маска. Целта и е да подготви кожата и да я направи по-издръжлива на слънчевите лъчи. 

За тази маска са необходими следните съставки: гранули Лецитин - 1 с.л., Цветен прашец -1 с.л., капсули Върболика - 3 капсули, капсули Витамин Е-100 - 2 капсули, зехтиново масло - 2 с.л. Смесете и разбъркайте добре всички съставки. За да може да се свържат напълно, прибавете и две яйца. Нанесете маската за тяло върху всички части, които възнамерявате да излагате на слънце. Оставете така нанесената маска да действа за около 20-тина минути, докато изсъхне. 

След това изплакнете тялото, а след като го подсушите, намажете със смес от Златно масло и няколко разтворени капсули Витамин Е-100. Имайте предвид, че тази процедура трябва да се изпълнява преди излагане на слънце. А колко пъти ще я повторите, това зависи от собственото ви желание и нужди. Ефектът ще е видим, а кожата ви ще е благодарна за грижите, които сте положили за нея. 

С помощта на Слънцезащитния лосион с фактор 30 и с постепенно излагане на слънце в часовете когато опасността от UV лъчи е най-малка, кожата ни скоро ще добие приятен загар, без да се дехидрира и изгаря. А когато все пак сте проявили непредпазливост и сте получили леки слънчеви изгаряния, можете да успокоите увредените кожни участъци с два чудодейни препарата - Млечен конкрет с масло от чаено дърво и Млечен конкрет с екстракт от невен. Проблемите ви бързо ще отшумят, а безгрижните летни дни със сигурност ще останат сред най-приятните ви спомени.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"