Royal Tea в помощ при отслабване

Състав: Royal Tea представлява смес от домашен чай, който се използва за регулиране на телесното тегло и съдържа 8 растителни съставки:

Лист бреза (Betulae folium)
Плод шипка (Cynosbati fructus)
Плод анасон (Foeniculi fructus)
Плод хвойна (Juniperi fructus)
Лист маточина (Melissae folium)
Магданозено семе (Petroselini fructus)
Цвят бъз (Sambuci flos)
Зелена част столистник (Milefolii herba)

Тази чайна комбинация е разработена като диуретична смес, която акцентира върху прочистването на организма чрез диуреза (отделяне на водата) с едновременно лаксативно (изпразване на червата) и диафоретично действие (изпотяване). Благодарение на диуретичните си свойства Royal Tea е подходящ и за леко намаляване на кръвното налягане. Той е незаменима помощ при настинки и грип, тъй като намалява повишената температура и увеличава изпотяването. Заради диуретичното му действие е полезен и при ревматични заболявания.

Листата от бреза и плодът от хвойна притежават подчертано диуретично действие, т.е. подпомагат отделянето на водата от организма и стимулират работата на бъбреците.
Столистникът облекчава стомашните, чернодробните и жлъчните проблеми и притежава силно дезинфекционно действие.
Плодът от анасон има лаксативно действие, помага при подуване на стомаха и червата, а съдържащото се в него етерично масло придава на тази смес характерен приятен аромат.
Цветът от бъз намалява повишената температура, както и трескавите състояния. Той притежава подчертано диафоретично действие, т.е. ускорява изпотяването.
Семето от магданоз също помага при подуване на стомаха и червата, както и за безпроблемното отделяне на урината, успокоява нервите и облекчава болката.
Листата от маточина действат успокоително и в този смисъл се използват за облекчаване на стомашните проблеми и при нервен стомах.
Плодовете на шипката усилват имунитета на организма, действат срещу свободните радикали, а благодарение на съдържащите се в тях пектини и овощни влакна действат като мек лактант, т.е. улесняват изпразването на червата.

Това е чай, чиито съставки оказват диуретично, лаксативно и диафоретично действие, като в същото време предпазват организма от вредното действие на свободните радикали, така че той се явява идеално средство за прочистване на организма и намаляване на телесното тегло по естествен начин. Съставът му благоприятства за работата на храносмилателните органи, а също така и на бъбреците, подпомага черния дроб за изхвърлянето на токсичните вещества от организма, влияе положително върху кръвната циркулация и кръвоносната система. Royal Тea може да се комбинира чудесно с препарати за регулиране на апетита.
Royal Tea може да се приготви като студена, освежителна напитка за целия ден.

teaКак да приготвим Royal Tea
Една лъжичка чаена смес се залива с 200 мл студена вода, покрива се и се оставя да заври. Сваля се от огъня и се оставя да престои 1 час. Преди употреба се прецежда.

Препоръки при употреба:
Добре е да се пие неподсладен 3 пъти на ден по 200 мл след ядене.

*При приготвяне на по-големи количества чай дозата трябва да се намали.
*Препоръчително е чаят да се пие без добавки, или по желание да се подслади - най-добре с мед, да се подправи с ломонов сок. т.е. витамин С (може и на прах).

*Продуктътъ трябва да се съхранява в оригиналната му опаковка на сухо и хладно място.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"