Комбуча - лековитата "чаена" гъба

С витамините С и Е и провитамин А (бета каротин)Комбуча
  • предпазва здравето
  • предотвратява и лекува болести
  • действа позитивно върху много функции на организма
  • притежава противотуморно действие
  • енергизира организма
  • освобождава организма от токсини
Капсулите Комбуча се препоръчват:
  • при артрит, язви, хемороиди
  • подчертани симптоми на менопауза, ПМС
  • при захарна болест, бъбречни проблеми, жлъчни камъни
  • за поддържане на жизнения тонус - психическите и умствените способности - Еликсир на живота
  • за подобряване на отбранителните механизми на организма
  • за подобряване на метаболичната оксидация
  • за лекуване на сериозни нарушения на здравето
  • за изключителна детоксикация на организма
  • при физическа и психическа умора и изтощение
  • при възстановяване на организма след боледуване
  • при мускулна умора
  • при отслабнал имунитет
Максимална защита на имунитета
Фактите, които се свързват с въздействието на Комбуча наистина са впечатляващи, въпреки че много хора все още не са чували за тази чаена гъба, за това откъде идва и какви са позитивните и ефекти върху нарушеното човешко здраве. Всъщност Комбуча представлява желатоидна маса в твърда мрежеста мембрана с формата на плосък диск. Позната е отпреди 2000 години под различни имена: китайска, индийска, руска или японска гъба. 

Терапевтичните свойства на Комбуча (чаената гъба) са известни в цял свят. Идва от Източна Азия, а в началото на 20 век през Русия стига и до Европа. Този древен домашен лек се използва при почти всички проблеми със здравето. Хранителната среда на Комбуча е захарният разтвор, а в замяна на това тя произвежда много други ценни субстанции: глюкуронова и млечна киселина, витамини, аминокиселини, антибиотични вещества и пр. 

Всъщност Комбуча представлява малка биохимична лаборатория, произвеждаща лек за редица болести и оплаквания: възпаления на ставите, сърдечен инфаркт, хемороиди, перде на окото, може да облекчи симптомите при менопауза, предменструалния синдром (ПМС), да намали затлъстяването и детоксикира организма, да намали образуването на камъни в жлъчката, да подобри бъбречните функции, да излекува захарната болест, безсънието, да регулира и подобри чревната дейност. В същото време Комбуча поддържа жизнения тонус и подобрява психическите и умствените способности. Ч

овек би помислил, че тя е универсалният лек за всичко - като се започне от най-безобидните неразположения и се стигне до най-сериозните заболявания. И няма да е далеч от истината, тъй като съществуват многобройни доказателства за изключителното действие на тази гъба. Френските имунолози подчертават незаменимото антибиотично и антивирусно действие на Комбуча. Бившият американски президент Роналд Рейгън, изправен пред жестоката диагноза рак на дебелото черво, пикочния мехур и носа, през 1982 г. посяга към Комбуча, която му е изпратена от желаещи му бързо оздравяване японци. Фактът, че след терапията с чаената гъба доживява до дълбока старост, несъмнено има своята тежест.

Капсулите Комбуча на Dr. Forster, обогатени с витамините С и Е, както и с провитамин А (бета каротин) представляват чудесна защита за имунната система. Само една капсула дневно предпазва организма от редица болести и действа изцелително при редица оплаквания. Увеличава се енергийното ниво в организма, а хората, занимаващи се активно със спорт, или пък с напрегната умствена дейност, ще почувстват невероятен прилив на жизнена енергия. 

Капсулите Комбуча усилват метаболизма като елиминират прекомерното отлагане на мазнини в тялото. Благодарение на дружелюбното и отношение към организма, Комбуча може да възвърне нормалното му състояние без да предизвиква вредни странични явления и така да допринесе за подобряване качеството на живот. Заедно с редовното приемане на капсулите не бива да подценявате здравословното хранене, физическите упражнения и позитивното мислене като начин да постигнете добро здраве. 

Опитайте ефекта от новия продукт на Dr. Forster и ще останете очаровани от чудодейната му сила и от невероятните, почти божествени промени във вашия организъм!

16 коментара:

  1. Здрвейте,

    мои приятели ми препоръчаха Комбуча, а аз бях много скептично настроен към това нещо, изглеждаше ми непознато и чуждо. Но сега искам и аз да отбележа, както всички останали, че това наистина е чудо, което безусловно помага на човешкия организъм да се справи с нездравословно хранене, мръсния въздух и малкото сън, провокирани от активно ежедневие в което повечето от нас се намираме. Препоръчвам Комбуча при умора, мигрена, стомашни проблеми и какво ли още не.
    Бъдете здрави и щастливи.

    ОтговорИзтриване
  2. Без да подценявам капсулите, които предлагате, искам да попитам може ли отнякъде да се купи жива гъба за получаване на чай в домашни условия?

    Скоро си купих закваска за тибетската гъба.
    Надявам се и чаената да се продава.

    ОтговорИзтриване
  3. Рускиня съм ,живея във Смолян! Приятелка ми "отглежда" тази гъбка вече повече от година ! Имала проблеми със гуша,последни изследвания много подобри. Тя има 8 гъбки и ги гледа във 3-х литрови буркани. Аз взех преди 2 месяца , много ми харесва ,нямам проблеми със здравето,но съм на 45 и трябва да се грижим за нашето здраве. Гъбката се размножава и много симпотична, приятелка ми подарява на познати, когато има излишно. Смятам ,че ни трябва да го поставяме на бизнес. А във капсули не вярвам вообще!!!

    ОтговорИзтриване
  4. zdr az imma edin vapros kam vas cicomi e bolen ot tumor na glavata i sega ste mu praviat himioterapia imali niakakva opastnost ako pie tezi kapsuli na kambuja ce doktora mu ne preporacva tezi vitamini ako mojete da mi pisete na emaila mi milenanikolaeva@hotmail.com

    ОтговорИзтриване
  5. Kапсулите Комбуча на РСИ са хранителна добавка, която поддържа жизнения тонус, има антибиотично и антивирусно действие и е защита на имунната система. Както всяка хранителна добавка, комбуча трябва да се приема поне 2-3 месеца, за да се забележи ефект. Както виждате от коментарите, хората са доволни. Сигурна съм че приемането на комбуча ще помогне на чичо ви да понесе по-леко химиотерапията и да се възстанови по-бързо.

    ОтговорИзтриване
  6. Препоръчвам употребата на напитката Комбуча. Тя се прави от подсладен чай, който се настройва от чаена гъба. Много вкусна газирана напитка и полезна естествено. По-добре от всякакви безалкохолни напитки.

    ОтговорИзтриване
  7. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  8. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте. И аз също съм от Пловдив. От няколко дни имам "тибетска гъба"(кефирна) , но много искам да отглеждам и "Чаена гъба"(Камбуча).Ако някой има такава гъба моля пишете.
    Благодаря предварително.

    ОтговорИзтриване
  10. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  11. Здравейте! Как мога да се снабдя с такава гъба?
    Виждам че имате за даване.

    ОтговорИзтриване
  12. Здравейте всички анонимни, които искате да имате гъба комбуча. Този блог е направен, за да представи хранителните добавки и други продукти на ROYAL SALES INTERNATIONAL. Аз като сътрудник на фирмата мога да ви доставя тези продукти. Нужно е само да ми пишете тук или да направите заявка в е-магазина. Аз няма да посреднича между имащите, даващите и желаещите да получат жива гъба.

    ОтговорИзтриване
  13. Много корпоративно Десислава! Браво! Само така!

    ОтговорИзтриване
  14. Деска, много зле, пиле, много зле! По-добре да взимам от природата, отколкото да пълня гушите на мързели и фармафирми!

    ОтговорИзтриване

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"