Магията на биофотоните

биофотони
Необходимо ли е да използваме биофотони? Защо? При какви случаи? Как помагат?

Те ще ни направят по-силни, по-здрави, по-весели. Ще се докоснем до една от най-великите тайни на живота – енергията. Говорим за енергия в различни измерения, когато имаме предвид енергийни източници, като въглища, газ, мощта на вятъра или електричеството, или калорийната стойност на храната.

Но определението за енергия е много по-широко. Айнщайн и другите квантови физици обясниха, че на атомно ниво всичко, което съществува във Вселената, е енергия – вибрираща и трептяща с различна честота, че физическата материя и енергията са просто две форми на едно и също нещо. Следователно енергията е всичко онова, което е.

Ние познаваме някои от тези енергийни вибрации – звукът, светлината, радиовълните, рентгеновите вълни. Всички те са част от електромагнитния спектър и от научна гледна точка единствената разлика между тези различни форми енергия е, че всяка трепти с различна честота или вибрационна стойност.

Човешките същества също са съставени от електромагнитна енергия и всяка клетка, съставляваща човешкото тяло, вибрира с различна стойност в зависимост от своя биохимичен състав. Например: специфичният електрически капацитет на човешкото сърце може да се измери с електрокардиограма. А нормалната биологична честота на вибрация на човешкото тяло е около 250 цикъла на секунда. Физическото тяло е нещо, което всички познаваме. Можем да го видим и пипнем. Всяка клетка в него е енергия, вибрираща с достатъчно ниска стойност, за да го виждаме.

Но около и проникнато в нашето тяло има друго енергийно тяло, което е съставено от много по-фини и по-леки вибрации, което се нарича аура. Ауричното поле е толкова част от нас, колкото и физическото ни тяло. Всъщност физическото ни тяло е просто по-плътният вътрешен слой. Но по-високите честоти на енергиите, които съставляват аурата, означават, че е по-трудно тя да се види с просто око. Енергийното тяло на човека притежава уникални енергийни честоти, точно както отпечатъците на пръстите. Освен аурата, нашето енергийно тяло има няколко основни енергийни центрове – чакри, и много преминаващи през тялото енергийни канали – меридиани.

"Енергийна медицина"
Не само хората имат енергийни тела – енергията е навсякъде. Тя е свързващата сила на Вселената. Има я в неограничен запас. Но количеството, което поглъщаме, не е постоянно. Зависи от много фактори и затова не попълваме достатъчно нашите запаси от енергия. Ако това продължава по-дълго, енергийното ни тяло може да се изтощи и тогава ставаме по-слаби и по-податливи на заболяване. Засилват се процесите на стареене, дори е възможна физическа смърт. Защото нашата енергия е тази, която ни определя като живи същества. Без нея не сме живи. Това означава, че когато нивото на нашата енергия е високо и тече свободно в цялото ни енергийно тяло, ние се чувстваме здрави, силни, в добра форма и пълни с енергия. Освен това се чувстваме уверени, готови да се радваме на живота и да посрещаме неговите предизвикателства.

Какво представляват нашите биофотони?
Биофотоните са алуминиеви чипове, върху които, с помощта на биотехнология, са записани данни, които по-късно се подават към човека, който ги използва. Айнщайн е доказал, че материята не е нищо друго, освен едно определено състояние – състояние на трептение (осцилиране). Материята е сгъстена енергия. Всяко трептене се дефинира чрез параметри: амплитуда, фреквенция, фази и вектори на поляризация. Всеки от тези компоненти изгражда поотделно едно синусово трептене, а всички заедно изграждат една определена синосуидна функция, която точно определя степента на трептене. С помощта на един специфичен процес тези трептения и енергия се задържат върху определени материални преносители – фотонните преносители на BIOPHOTONE. Биофотоните така са направени, че посредством катализиран и дефиниран спектър на трептенията да покриват нежеланите честоти, влияещи на нашия организъм и по този начин да намалим тяхното въздействие.

Биофотоните са вълшебно биотехнологично изобретение. По принципа на квантовата физика, с помощта на енергийната вибрация и чрез меридианите, снабдяват тялото с енергия и кислород. Чрез употребата на чиповете се отстраняват блокадите, които възпрепятстват протока на енергия.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"