Да разкажем за себе си

Да разкажем за себе си
Историята на всеки човек започва с неговия външен вид. Щем-не щем, първото впечатление от външността на личността, с която се запознаваме - ръцете, ноктите, косата и преди всичко кожата издават повече отколкото можем да предположим. Грижите за външността ни отдавна са се превърнали в императив, имащ за цел да подчертае естествената хубост, а с ефикасни допълнителни грижи - дори да неутрализира някои видими проблеми. Използвайки препаратите на RSI на естествена основа правим добро на себе си и изпращаме позитивно послание към другите.

Обикновено решаваме, че един човек е красив или не още при първия поглед върху лицето или тялото му. Едва по-късно забелязваме някои детайли, които правят пълна картината за личността му. С други думи, първото, което ни прави впечатление е кожата на човек - най-големият орган на тялото, който като в огледало е събрал най-съкровени подробности от живота на въпросната личност. 

Върху повърхността на кожата са оставили своя отпечатък всички наши добри и лоши дни. Болката и тъгата, любовта и нежността. Та нима набраздената и набръчкана кожа на по-възрастните хора не е истинска изписана книга за изпълнените и неизпълнени идеали, една автобиография, писана през целия живот. Случва се някоя от страниците в тази книга да е скъсана, надраскана или увредена. Но това също е част от живота, който винаги следва надеждата. Животът е пътека, която ни е отредено да следваме неотклонно, затова няма страшно ако понякога понесем и някоя рана. Особено ако имаме под ръка и подходящия препарат от RSI. 

Всички проблеми възникват в резултат на травмирането на тялото и насъбирането на негативна енергия в него, затова първото, което трябва да направите е да поглезите тялото си с подходяща антистресова процедура. Тук ще ви помогне комбинацията от Златно масло и Масло 110 билки, с които да освежите тялото си след вземане на душ. 

Ако обаче тялото ви е било травмирано допълнително вследствие на усилен труд или намален имунитет и повърхността на кожата ви е увредена, доверете се на благотворното, регенериращо и лечебно въздействие на препаратите на RSI на природна основа. Маслото от невен притежава успокояващ ефект върху раздразнените кожни участъци, независимо дали става дума за влиянието на слънцето, студа или вятъра. 

Със сигурност най-лековит е ефектът от невена, който успява дословно да "изсмуче" всички насъбрали се в тялото вредни вещества. За пример бих посочила ефекта на Маслото от невен при редовно ползване срещу мастопатия на гърдите. Млечният конкрет с масло от чаено дърво представлява естествен антибиотик и антимикотик. 

Намаленият имунитет нарушава нормалната киселинна обвивка на нашето тяло, което нарушава нормалния рН фактор на кожата, а това позволява на бактериите, гъбичките и вирусите бързо да се размножават и ерозират кожната тъкан. Фармацевтичните продукти със синтетичен произход помагат при лечението, но не регулират рН баланса, нито пък повдигат имунитета, за разлика от Конкрета с масло от чаено дърво, с който това се постига в максимална степен. 

Всяка домашна аптека би трябвало да съдържа и Балсам от див кестен, защото кой ли не обременява и уморява краката си в днешно време? Балсамът от див кестен се препоръчва за превантивна употреба, за релаксация на уморени крака или като отпускаща процедура при разширени и изразени вени. Можем да го използваме ежедневно и освен чувството на облекчение да почувстваме и ефекта, подобен на лимфния дренаж. Кръвоносната система се облекчава, преустановява се пукането на капилярите и се забавя възникването на нови разширени вени. 

Естествено, с течение на годините се "сдобиваме" и с по някоя нова диагноза: ревматизъм, ишиас, остри или хронични заболявания, големи или малки проблеми - всички те са неизбежни и с тях рано или късно се сблъсква всеки от нас. Лошото е, че започваме да мислим за тях едва когато те вече са се появили. С пълно доверие в качеството на продуктите на RSI можем да третираме проблематичните участъци върху кожата с Алпийския балсам, Драконовата мас, с Аляска или Алое вера гел. Всички споменати продукти ще неутрализират и намалят в максимална степен болката, а по-малко болка означава по-малко мускулни спазми, тялото се отпуска, което означава, че се чувства по-щастливо.

Щастливото тяло ни кара по-често да се усмихваме, а озареното от усмивка лице по-трудно ще се набръчка. Естествено, това съвсем не означава, че трябва да крием годините си. Напротив - бръчките са свидетелство и за натрупана житейска мъдрост, така че по-добре да се гордеем с тях, отколкото да се комплексираме.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"