Активни по всяко време на деня или... нощта


Състав:
перуанска мака, бразилска гуарана, в съотношение 4:1,Мака и Гуарана витамин Е

Препоръчва се:
*на всички лица над 40 години
*лица, занимаващи се с интензивна интелектуална дейност
*лица изложени на стрес
*лица подложени на големи физически натоварвания
*при психическо и физическо изтощение и отпадналост на организма

Приложение:
*естествен елексир със свойства на афродизиак
*за оптимизиране на половите хормони
*за хармонизиране на хормоналната дейност при жените в менопауза и с ПМС
*за повишаване на жизнения тонус и енергизиране на тялото
*притежава противостресов ефект
*адаптогенно действие - помага на организма да се приспособи към новите условия при физическа, психическа и интелектуална дейност
*за бистрота на ума - стимулатор на умствената дейност, подходящ за бизнесмени, студенти и др.
*усилва либидото у двата пола (половия нагон)

При жените: сексуална стимулация, намалява депресивните симптоми, облекчава проблемите на менопаузата, балансира хормоните, отличен при ПМС, влива енергия, намалява последиците от стреса.

При мъжете: влива енергия, сила и издръжливост, сексуална стимулация, подобрява потенцията, действа антидепресивно, увеличава броя на сперматозоидите, облекчава проблемите с ерекцията, подобрява плодовитостта.

Енергиен стимул от Андите
След напрегнатия работен ден от нас се очаква да се посветим на семейството, да бъдем добри родители, да изпълним домашните си задължения и при това да запазим усмивката върху лицето си. Трябва да си признаем, че това не винаги е толкова лесно. От една страна днешната заетост в работата и семейните задължения изискват от нас стабилно равнище на енергия, а от друга все по-многобройни стават предизвикателствата и навиците, за които хабим енергия и сили дори без да го съзнаваме.

Понятието енергия често пъти се свързва с либидото (сексуалното желание, страстта) и сексуалността. При лицата, чувстващи липса на енергия, освен намаляването на имунитета честа последица са и намалената потентност и плодовитост. Импотентността и липсата на сексуален интерес се превръщат в част от ежедневието за все повече мъже и жени. Депресията, тъгата или намалената творческа способност са тясно свързани с правилното функциониране на репродуктивните органи.

Мака - билката от Андите, внасяща живост в ежедневните ви дейности
Рядката билка мака расте в трудно достъпните части на Андите, на 4000 метра надморска височина, където виреят много малко растения. Мака е изключително отпорна и силна билка, която прилича на репичка и е символ на силата и издръжливостта на жителите на Южна Америка. Нейното лековито действие е било известно още на древните перуанци, които са използвали нейния корен за да възстановят енергията на изтощения организъм. За местното население нейният корен в продължение на векове е бил източник на сила, издръжливост и плодовитост.

През 60-те и 80-те години на миналия век перуански, американски и немски изследователи отново откриват за света тази билка, опазена от малкото жители, населяващи високите части на Андите. Благодарение на тях днес знаем, че тайната сила на мака се крие в множеството активни вещества, съдържащи се в нея: мастни киселини, алкалоиди, танини, стероли и глюкозинолати, които влияят в изключително висока степен върху плодовитостта при двата пола. Регулирайки отделянето на хормони, мака поддържа оптималното им равнище, а последица от това е подобряването на функциите на половите органи, което пък от своя страна директно влияе върху жизнения тонус на организма.

При жените мака облекчава проблемите в менопаузата и чувството на депресия (например при ПМС), а при мъжете засилва потентността, либидото, облекчава проблемите с ерекцията и подобрява плодовитостта. Еднакво ценена сред мъжете и сред жените, билката мака е естественият отговор на проблемите с импотентността и липсата на сексуално желание. Заради енергизиращото и действие и ефекта на афродизиак мака е наречена природен елексир, респективно природната виагра.

Специалното в препарата на Dr. Forster e добавката на гуарана и витамин Е.

Гуарана - естествена активация на енергийните складове
*терапевтични, енергизиращи и освежаващи свойства
*динамично и стимулиращо действие върху комплексния метаболизъм
*естествен източник на енергия
*влива сила и живост - стимулира организма при тежки физически натоварвания
*елексир на младостта
*увеличава концентрацията и поддържа бистротата на ума
*стимулира централната нервна система
*повдига енергийното ниво на организма, облекчава умората и възвръща силите
*естествен афродизиак

Витамин Е - витамин на плодовитостта, младостта и красотата
*афродизиакални свойства при мъжете и жените
*успешно се прилага при импотентност и липса на сексуално желание
*регулира отделянето на хормони (от половите и ендокринните жлези) -поддържа оптималното им равнище (подобрява функциите на половите органи)
*регулира менструалния цикъл (хармонизира естрогена и прогестерона)
*влива сила и повишава енергията
*отстранява умората

Възобновете своята жизненост, сила, способност за концентрация и общите съпротивителни сили на организма
Перуанската мака е грудкоподобна билка, която се отглежда в най-големите плантации в Перу. За нея се знае още от 7, съответно 15 век, когато испанците влизат в допир с Перу. Наричана "Царицата на Андите", билката мака расте на надморска височина от 3 800 до 5 000 метра, в екологично чисти и спокойни райони. Маса Andina (лат.) или Перуанската мака се използва в прехраната на жителите на Перу, както и в медицината. Съдържа от 40 до 60% въглехидрати, 10 % белтъчини, от 6 до 8 % растителни влакна, 2,8 % растителни мазнини, в това число ценни ненаситени мастни киселини (олеинова, палметинова и линолеинова).

Тази билка съдържа истинско богатство от минерали (калций, фосфор, магнезий, цинк, желязо), както и витамините Bl, В2, В12, С и Е, а също така и танини и сапонини. Заради изключително балансираното богатство от витамини и минерали в литературата е наречена "Перуанският женшен" и то с пълно основание, тъй като представлява универсална подкрепа за целия организъм, за всички функции и биохимични процеси в човешкото тяло. Мака подобрява функциите на ендокринните, адреналните и репродуктивните жлези, балансира хормоналната дейност, укрепва имунитета и издръжливостта.

Полезна е при бронхити, предпазва от стрес, радиация, помага при проблеми с циркулацията - нормализира кръвното налягане. Добра е като подкрепа при лечението на безплодие, допринася за дълголетието на организма тъй като забавя процесите на стареене. Открай време е известна като естествен афродизиак за мъже и жени, успешно се използва при импотентност. Що се отнася до самия механизъм на действие, смята се, че мака подобрява и активира хемодинамиката (кръвоснабдяването) на гениталната система, т.е допринася за по-доброто снабдяване с кръв на еректилните тела в половия апарат както на мъжете, така и на жените. Така се стимулират съпътстващите нервни импулси от лумбосакралната част на гръбначния мозък, които са отговорни за възбуждане на ерекцията. По този начин се стимулира и общия за двата пола психичен механизъм на половата близост. Когато говорим за действието на мака по отношение на жлезите, то е също толкова важно и за производството на здрави сперматозоиди у мъжете и за хармонизирането на хормоналната дейност у жените (отделянето на естроген и прогестерон).

В препарата на Dr. Forster съотношението между билките мака и гуарана е 4:1, тоест, в този чудодеен коктейл с една четвърт участва и гуарана, още една чудесна билка от Андите (Paulina coupana), която е богата на кофеин. Хилядолетия наред тя е била позната като средство за възстановяване на енергията. Жителите на Амазония я използват като стимулиращо средство при тежко физическо напрежение, както и за поддържане бистротата на ума, тъй като тя стимулира централната нервна система, укрепва сърцето и намалява повишеното кръвно налягане.

Освен в горепосочените случаи, препаратът мака-гуарана-витамин Е се препоръчва и на хора, подложени на голямо физическо и психическо напрежение, занимаващи се с интелектуален труд студенти, бизнесмени, на спортисти и любители на спорта, на лица над 40 години, на всички които желаят да подобрят качеството на своя живот. Препаратът е изключително добър адаптоген, тъй като помага на организма да се приспособи към стреса, увеличава абсорбцията и усвояването на кислорода, необходим за произвеждането на енергията, влагана в различните ежедневни дейности. Този изключителен продукт на Dr. Forster е под формата на дъвчещи се таблетки, т.е. неговата абсорбция започва още от устата с приятния тръпчив аромат на грейпфрут.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"