Първа стъпка - нахрани кожата отвътре

Първа стъпка - нахрани кожата отвътре
Този път сме подготвили съвети как да събудим своето тяло и как да подготвим кожата си за идващите топли дни. Ваши добри съюзници ще откриете в препоръчваните препарати на RSI, които могат да направят чудеса за по-добрата ви външност и самочувствие.

Студените зимни дни са вече зад гърба ни. Нашето тяло преживява този период с всичките характерни за този сезон биологични и хранителни навици. През зимата метаболизмът се забавя заради по-малкото движение. И ако младите хора почти не чувстват това, възрастните го забелязват безпогрешно. През зимата се храним доста по-обилно, но и по-нездравословно. Именно това допринася за забавения метаболизъм. Последиците са налице - излишък от килограми, а в добавка - неприятно чувство на тежест. 

Страда и нашата кожа - дори и когато тези промени са незабележими на пръв поглед, това не означава, че ги няма. Със забавянето на метаболизма се забавя и обмяната на вещества върху кожата. Всъщност това е най-големият човешки орган, можем да го наречем дори "трети бъбрек" тъй като освен всичко друго служи за изхвърляне на отпадъчни вещества и токсини. Когато достатъчно опознаем себе си и процесите, развиващи се в нашия организъм, можем да помогнем на тялото да се подготви за по-топлите дни, да ускори процесите на метаболизма и регенерира кожата по естествен начин. Не бива да очаквате чудеса, но все пак си струва да опознаеш и обикнеш своето тяло, да знаеш какво иска във всеки момент. Така то ще ни се отплати щедро за грижите, а ние ще изглеждаме жизнени и млади. Какво по-хубаво от това лицето ти да излъчва свежест, а очите ти да блестят от щастие!

Първа крачка за добър външен вид: действай отвътре!
Ако страдате от излишък на килограми, опитайте да регулирате теглото си като приемате като хранителна добавка Таблетките с овощни влакна

За пречистване на организма и укрепване на кръвоносната система много подходящи са Капсули лососово масло в комбинация с Капсули чесново масло и Таблетки мая със селен плюс. Тези изключително силни антиоксиданти ще стимулират процеса на комплексното прочистване на организма. За това ще ви помогне и пиенето на 1-2 литра Royal Tea дневно. 

Капсулите бета каротин ще подпомогнат естественото натрупване на меланин за по-добрата пигментация през лятото и по-сигурната защита от вредните УВ лъчи. 

Когато кожата ни е достатъчно защитена отвътре, ще се нуждаем от по-малко препарати за външна употреба. Това са 50% от работата, другите 50% зависят от вашата воля, желание и самоконтрол. Физически упражнения, аеробика, разходки - всичко това, в съчетание с подходящите хранителни добавки ще ви възвърне доброто самочувствие, ще ви накара да се гордеете с външния си вид. Защото хубостта не означава само приятна външност, а преди всичко пълноценност на личността.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"