Бъдете великодушни към другите, но най-вече към самите себе

"Не чувствам, че остарявам, чувствам, че ставам все по-добра!»" Мадона

Днешните жени, тези от 35 нагоре та до 50 и повече години, значително се различават от своите майки, които по съвсем друг начин са се възползвали от онова, което им предоставя живота в техните "златни години".

Не става дума за различните препарати, ботокса, пластичната хирургия и фитнеса - става дума за новото самосъзнание на жените, израснали през 70-те и 80-те години на миналия (!) век. Става дума за жени, които не робуват на никакви моди, знаят какво точно желаят и как да го постигнат, които не се самозалъгват, че съвършенството съществува. Тези жени умеят да вземат от живота това, което им предлага в момента. Тези смели жени са разбрали, че ако желаеш доброто на най-близките си хора, най-напред трябва да заобичаш себе си. Затова се стремят да научат повече за това как да се предпазят от болести, как да поддържат тялото си здраво и гъвкаво, по какъв начин да премахнат напрежението и умората, как да си позволят малко "бягство" от многобройните задължения към децата, съпруга, семейството, работата.

Как да се поглезим с някои храни без да застрашим не само своята фигура, но и здравето си. Колко "грехове" можем да си позволим? Нямам намерение да изреждам всякакви деликатеси и норми, просто нека всяка от вас (нас) да се вслуша в своето тяло и избере онова, което е най-подходящо за него. Винаги обаче трябва да внимава: да прави всичко с мярка, да не прекалява с нищо, особено с хедонистичния подход към храната.

Помнете: Животът е натрупване! Сигурно щяхме да се загрижим много за здравето си ако се събудим с 5 кг по-тежки от предишния ден, но ако това се случи за година и половина, само бихме махнали с ръка - какво пък толкова! Сега е моментът да помислим за лятото, когато ще изложим своето тяло не само на слънчевите лъчи, но и на любопитните погледи на околните. Как да тонизираме и укрепим тялото и духа си за предстоящите топли дни?
Вместо списък с продукти и храни, ще ви предложа един коктейл с няколко съставки, за които е научно доказано, че предпазват нашето тяло и предизвикват чувство на задоволство. Изреждам: това са витамините A, В6 и Е, минералите манган и цинк, аминокиселините тирозин и хистидин.

Къде да ги открием? В прясното и киселото мляко, месото, соята, ечемика, оранжевите плодове и зеленчуци, морските дарове и в някои от готовите препарати на д-р Фьорстер , предлагани от RSI. Поглезете себе си с поне един от тези качествени препарати, които трябва да се приемат най-малко два месеца. Резултатът няма да закъснее и ще бъде дълготраен. Помислете, че правите това не само заради себе си, но и заради всички онези, чийто живот частично зависи и от това как се чувствате вие (физически и духовно). А за да готвите бързо, лесно и здравословно, позволете си най-качествените съдове - какъвто е например УОК-ът, предлаган от фирмата RSI!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"