Обичайте своето тяло

Обичайте своето тялоКогато изпитвате задоволство от собственото си тяло, това неизбежно влияе върху самочувствието ви, кара ви да се чувствате добре, да изпращате позитивни сигнали на околните. Развийте съзнанието си за способностите на вашето тяло, увеличете самочувствието и нивото на собственото си привличане. Не допускайте първите бръчици, първите симптоми на целулит или стрии да ви отчаят и да попречат на самочувствието ви на уверена в себе си жена. Отделете време за себе си и подарете на тялото си някои "божествени" процедури с продуктите на RSI, а то ще ви се отплати с привлекателна външност.

Все повече жени и мъже изпитват недоволство при вида на своето тяло. На жените постоянно им се иска да са по-стройни, а пък мъжете не престават да се стремят към по-мускулеста фигура. При това мнозина си мислят, че идеално изграденото тяло някак автоматично върви ръка за ръка с щастието в живота. Само че не са прави. Защото индивидуалността прави много повече от хубавото тяло. Тук трябва да добавим и характера, и поведението, с които печелите околните и жънете успехи в живота. Всичко, което трябва да направите е да се приемете такива, каквито сте, а единствената ви цел би трябвало да бъде възможно по-здравословен стил на живот. 

А за да сте още по-доволни, измъкнете всички скрити козове и забравете за досегашните неуспехи. Поработете върху онова, в което сте най-добри и което ви прави щастливи. Покрай всичко това не забравяйте да живеете здравословно - в това число да се храните и спортувате здравословно. Така ще се чувствате по-добре. Основата на успеха е в позитивната нагласа. Тръгнете ли към нови победи, съберете достатъчно самочувствие и всичкото търпение, на което сте способни. Много важно е каква е вашата нагласа към самите себе си. Липсата на самочувствие често пъти води до противоположен на желания резултат - до пълно с неприязън поведение. Бъдете сигурни, че хората могат да не ви харесат не толкова заради външността ви, колкото заради вашето поведение. Самоувереността и задоволството от собствената личност са състояние, в което автоматично и подсъзнателно изпращаме позитивни сигнали на околните. 

Затова, застанете пред огледалото и се погледнете. Съсредоточете се върху онова, което обичате в своето тяло. Посветете му достатъчно внимание и му подарете най-доброто. Защото то го заслужава. И тогава ще се почувствате много по-добре в собствената си кожа. 

За начало се потопете в топлата уханна вана, обогатена с Кралска вана Релаксин. За да се отпуснете напълно, добавете десетина капки Релаксин. Ако сред причините за вашето недоволство от тялото ви са целулитът и излишните килограми, поработете върху това. Докато се къпете, капнете няколко капки Кралска вана Целулитол върху грубата ръкавица за масаж и с енергични кръгообразни движения разтривайте засегнатите от целулита участъци. След къпане, докато тялото ви е още затоплено, направете си компрес от Целулитол, нанесен върху Akwa кърпа и го поставете върху проблематичните места. Ще ви трябва повече постоянство, за да стане резултатът видим, но пък резултата върху психичното ви здраве ще почувствате веднага, под формата на безкрайно удоволствие. Постепенно ще разберете, че това са ритуали, които ви изпълват със спокойствие и задоволство. 

След тази процедура обогатете кожата на тялото си със Златно масло, Крем жожоба за тяло, Лосион за тяло с маслиново масло или Лосион за тяло с витамин Е, в зависимост от типа на вашата кожа. Нанасяйте подходящия крем с кръгообразни масажиращи движения в посока отдолу нагоре, следвайки кръвната циркулация. Върху местата, засегнати от целулит, капнете няколко капки Целулитол, а след това втрийте с енергични масажиращи движения. 

Таблетките с овощни влакна и по-малкият прием на калории ще ви помогнат в борбата с излишните килограми. Тя може да се води още по-ефикасно ако включите в нея и Капсулите ябълков оцет. Същевременно не бива да забравяте, че най-ефикасната борба срещу излишните килограми се води с физически упражнения. В случай, че в процеса на тези упражнения получите възпаление на мускулите, ще ги облекчите с Алпийски балсам с мас от мурмел или с Аляска гел.

Затова отделете време за себе си, тъй като най-мъдрата инвестиция е инвестираното в нас самите. Задоволството, което ще започнете да изпитвате от собствената си външност, няма да остане незабелязано. Почувствайте се приятно в собствената си кожа, насладете се на своето тяло! Защото няма по-приятно чувство от това да постигнеш пълна хармония със самия себе си!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"