Акнопур


Aknopur представлява козметичен препарат, предназначен за грижи за проблематична кожа, склонна към възпаления и акне. Aknopur е смес от екстракт на невен и бял синап в растителни масла, които служат като основа: етерично масло от лавандула, чаено дърво, гераниум и градински чай. Естественото съдържание на витамини А и Е в тях подпомага епителизацията на кожата, а антиоксидационното им действие запазва препарата от гранясване. Правилната и редовна употреба на Aknopur предотвратява действието на различните микроорганизми, бактерии или гъбички, и по този начин премахва възпаленията и промените по кожата. През летните месеци Aknopur ще ви помогне да се спасите от рояците насекоми и от неприятния сърбеж след ухапване, а също така ще предотврати проблемите, предизвикани от такива ухапвания.


*грижи за проблематична кожа, склонна към възпаления и акне
*предотвратява действието на различните бактерии или гъбички, т.е възпаленията и промените по кожата
*успокоява и съживява раздразнената кожа
*препоръчва се в комбинация с масло от чаено дърво
*нанася се върху ухапаните от комари и други насекоми места - облекчава зачервяването и сърбежа, може да се нанесе и превантивно - като защита срещу летните насекоми

Препоръки при употреба: Aknopur трябва няколко пъти на ден да се нанася на тънък филм върху проблематичните кожни участъци и да се остави да действа. Още след първите няколко дни ще забележите положителните резултати от действието на Aknopur. Процедурите с етерични масла трябва да се извършват с търпение и постоянство и резултатът няма да закъснее. Този препарат няма никакви нежелателни странични ефекти освен че трябва да се внимава да не влезе в директен контакт с очите, тъй като предизвиква раздразнение и зачервяване.

Проблематична кожа - какво е акне?
Пъпките могат да се появят когато фоликулата на косъма запуши мастното вещество, отделяно от мастните жлези на кожата, които действат като естествено хидратантно средство. Бактериите се размножават във фоликулите, което предизвиква възпалителен процес върху кожата. Обикновено акнето се развива върху онези части на тялото, в които са съсредоточени мастните жлези - лицето, средата на гръдния кош, рамената и горната част на тялото.

Четири вида лице - четири проблема
Млада кожа - Младежкото акне засяга тинейджърите. Пъпките се появяват най-често върху лицето, рамената и гърба. Състоянието се влошава през зимата, а през топлото време се подобрява. Общо взето, причината за появата на акне е хормоналното неравновесие (излишъкът от мъжки хормони). Проблемът продължава една до три години, съответнo до установяването на хормонален баланс. Възпаленията, които се появяват тогава, нерядко оставят следа и върху психиката на младите хора.
Зряла кожа - Проблемът се появява от време на време и при жени на възраст между 25 и 35 години, които дотогава не са имали акне. Главната причина е стресът, който засяга особено много динамичните и активните жени. Появяват се пъпки по лицето и врата, особено по време на менструация. Тези пъпки обаче не са така изразени както акнето при младата кожа.
Зачервена кожа - Макар и по-рядко в сравнение с предишните два случая, акнето може да се появи и между 40 и 45 години. За разлика от горепосочените случаи, при него състоянието се влошава при излагане на слънце.
Кожа с вдлъбнатини и белези - Този вид акне се явява при мъже на възраст между 18 и 25 години, които са страдали от младежко акне. Тази форма е много упорита за лечение, но за щастие се среща доста рядко. Лицата, чиято кожа е склонна към акне, трябва да полагат ежедневни грижи за лицето си, използвайки продукти с дезинфекционно действие и разбира се, да изхвърлят от храната си всички онези съставки, които водят до омазняване на кожата и натрупване на дразнещи кожата вещества.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"