Релаксин


Състав: етерични масла на лавандула, лимон, лимонова трева, мускатов орех и маточина в алкохолен разтвор

Тази смес от етерични масла ще ви помогне при появата на психическо напрежение, пристъпи на мигрена и различни форми на безпокойствие, действа превантивно срещу появата на главоболие. Етеричните масла в състава на Relaxin са грижливо подбрани за да подобрят общото психофизическо състояние на организма. Те действат успокоително и отпускащо, а от друга страна ви помагат да не бъдете подтиснати, повдигат градуса на настроението и жизнената енергия. Това не е лекарство, а ароматерапевтична помощ за премахване симптомите на главоболие, състоянията на психическо напрежение, неприятните симптоми на мигрена и при лоша циркулация на кръвта във врата и главата.

* ароматерапевтична помощ при поява на главоболие, психическо напрежение, пристъпи на мигрена и подобни състояния
*подобрява общото психофизическо състояние на организма – действа успокоително и отпускащо, като същевременно повдига нивото на жизнената енергия и градуса на настроението
*отпуска и помага при безсъние
*няколко капки върху памучен тампон освежават въздуха в спалното, както и в работното помещение

Препоръки при употреба: Нанесете Relaxin с леки масажиращи движения върху слепоочията, врата и зад ушите, и се оставете на благотворното ухание на съдържащите се в него масла. Ако втриете няколко капчици Relaxin върху врата си, ще подобрите кръвната циркулация от врата към главата, което е важно предусловие за облекчаването на нежеланите симптоми на главоболието и мигрената. Можете да повторите тази процедура по няколко пъти на ден. На лица с особено силни пристъпи на мигрена се препоръчва почивка в затъмнено и тихо помещение.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"