Целулитол

• за козметични процедури при борба с целулита
• отпуска тялото, стимулира циркулацията и обмена на веществата
• разгражда целулита – премахва мастните натрупвания, задържаната вода и насъбраните токсични вещества
• подхранва кожата, прави я кадифено мека и сияеща
• тонизира и релаксира мускулите
• прави тялото по-красиво, леко и хармонично, изпълва с енергия
• за отпускащ масаж на тялото, за премахване на мускулните болки

Състав: Основата на препарата представлява масло, съдържащо екстрахиран невен и добавки на масла от канела, кипарис, грейпфрут, гераниум, хвойна и анасон.

Масажът е козметична процедура, ускоряваща циркулацията (кръвоснабдяването) и обмена на веществата чрез използване на смеси от етерични масла. В резултат на засилената циркулация мастните натрупвания, задържаната вода и насъбраните токсични вещества се премахват. Предотвратява се лющенето на кожата, което е предизвикано от твърде често къпане, видимо се заличават вече съществуващите стрии и се предотвратява появата на нови, грубата кожа на ръцете и краката възвръща своята нежност, предотвратява се разграждането на потта и неприятните миризми, действа положително върху дихателните пътища. След къпане върху затоплената кожа енергично се втрива Celulitol. Процедурата се повтаря докато не се изразходва поне една опаковка. Необходимо търпение и постоянство, тъй като за отстраняването на подобни натрупвания най-често е необходимо поне толкова време, колкото е трябвало за тяхното формиране. Celulitol действа подхранващо върху кожата, особено при суха и чувствителна кожа, която го попива лесно и става еластична и копринено мека и блестяща. Celulitol може да се използва като масажно масло при отпускащ масаж, както и за премахване на болките в мускулите или на друг физиотерапевтичен проблем.

Препоръки при употреба: Втрива се в чистата кожа на тялото с масажиращи кръгообразни движения в посока към сърцето.

Противопоставете се на целулита: с постоянство, упоритост, търпение и комбинирани методи – физически упражнения, правилно хранене с повече течности и целенасочени козметични процедури.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"