Красотата е богатство и огледало на здравето


Красота
Днес живеем в света на стереотипите за красота. Под влиянието на медиите, които ни сервират само безупречно красиви, добре поддържани и пращящи от здраве особи, ние също се стремим към съвършенството, достигащо ежедневно до нас чрез телевизията, филмите, списанията. Всички те се надпреварват да ни показват красиви, докарани и изпълнени със самочувствие успешни млади хора.

Още от ранното детство та до преклонна възраст физическата привлекателност винаги е донасяла очевидни предимства. Редица изследвания доказват колко е важно да изглеждаме поддържани, като един от задължителните критерии за успеха както в бизнеса, така и в живота изобщо. При толкова внимание, отделяно на човешката външност и физика, не е учудващ фактът, че днес повече от когато и да било на всеки от нас му се иска да изглежда по-добре от вчера, дори възможно най-добре. Но красотата изисква грижи, а в основата на тези грижи е добрата лична хигиена.

Тази част е посветена предимно на кожата, която е един от най-големите органи в нашето тяло. Тя влиза в допир с околната среда. Именно затова грижите за кожата са естественото начало. Лицето ни е това, което хората най-напред забелязват, затова грижите за лицето, т.е. препаративната козметика са онова, от което трябва да се тръгне, а след това да се продължи с грижите за тялото, ръцете, краката, косата.

Програмата Красота отвън обединява препаратите, които се грижат за тялото, ръцете, краката и косата, както и света на декоративната козметика (грима) и ароматния облак около нас, който завършва цялостното впечатление, което правим.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"