Пролетна инвентаризация на шкафовете


С настъпването на хубавите слънчеви дни най-после можем да смъкнем от гърба си пластовете дебели дрехи и да се насладим на летните дрешки от леки материи, на късите поли и блузките без ръкави. И точно тогава изниква въпросът: какво да правим с всичките тези дрехи, къде да ги сместим? Ами огромните палта, ами дебелите вълнени жилетки, ами тежките цял тон зимни одеала и юргани?

Пролет е, природата се събужда за нов живот, а хубавото време е най-подходящият момент да подредим дома си. Тази изискваща толкова време и усилия работа, омразна за мнозина от нас, продължава с дни и седмици и причинява доста негативни емоции и нерви. Все пак, необходимо е да организираме правилно работата, за да заживеем доволни в почистения си и подреден дом. А докато обмисляте как да започнете “чистката”, за начало отворете гардеробите и изнесете навън всички дрехи от закачалките и рафтовете.

Болшинството от нас използват през цялата година едва 25% от дрехите си в гардероба, докато другите 75% си стоят общо взето необличани. Точно затова е необходимо да отделим всички сезонни дрехи, а после ако е необходимо да ги изперем или да ги занесем на химическо чистене. И какво да правим по-нататък с тези купища всякакви дрехи, заемащи напълно ненужно огромно място? С линията си Красота около нас RSI ви предлага най-доброто решение, което ще ви помогне да въведете ред и прегледност, да намалите обема на вещите и да използвате в максимална степен пространството в дома ви.

Вакуумиращите RSI пликове са поставени в платнена чанта с квадратна форма. Върху всеки плик има отвор, предвиден за поставяне на накрайника на прахосмукачката. След извършване на вакуумирането, пликът, от който е изтеглен въздухът, напълно се приспособява към квадратната форма на предпазната платнена чанта, в която се намира. Точно затова тези пликове са много подходящи за съхранение - както хоризонтално, така и вертикално. Вакумираният плик допълнително се осигурява с напречен ремък и се затваря посредством капак с цип. По този начин съдържанието на плика е двойно защитено от външни влияния. Върху предната му страна има прозрачно прозорче, за да може във всеки момент да знаете какво сте поставили в тях. Благодарение на него много бързо можете да откриете любимата си жилетка, яке или пуловер, в случай че времето отново се развали. С помощта на RSI вакуумиращите пликове организацията на пространството във вашите шкафове ще се превърне в истинско удоволствие. Чудесен избор за голямото пролетно почистване на вашите шкафове!

Предимства на RSI вакуумиращите пликове:
- предпазват от влага, прах, мърсотия
- ще предпазят дрехите ви от нежелани насекоми и непослушни домашни любимци
- предлагат двойна защита срещу външни влияния
- прибраните дрехи няма да попият неприятни миризми, влага и мухъл
- идеални за съхранение на сезонни дрехи, възглавници, одеала, чаршафи и покривки
- чудесна помощ при преселване и пътувания
- издържат натоварване до 70 кг
- лесни за ползване
- приспособени са за вакуумиране с всички типове прахосмукачки

Как да използваме правилно RSI вакумиращите пликове:
1. Отворете външната, предпазна чанта, за да извадите и отворите вакуумиращия плик, който се намира в нея, прикрепен върху подложката.
2. Подредете водоравно сухите и добре сгънати дрехи (панталони, якета, пуловери, палта, спално бельо, възглавници, покривки…) в отворения вакуумиращ плик и оставете достатъчно място за безпроблемното затваряне на ципа, т.е. не бива да е препълнен.
3. Затворете плика като издърпвате внимателно ципа, така че двете страни добре да прилепнат.
4. Извадете капачето от мястото, предвидено за поставяне на маркуча на прахосмукачката, включете я като държите маркуча долепен до отвора и леко го насочвате надолу, за да изтеглите въздуха напълно. След като сте вакуумирали съдържанието на плика, върнете капачето на мястото му.
5. Поставете двата (при MEDIUM плика е един) напречни ремъка (допълнително подсигуряване) върху компресирания вакуумиращ плик и регулирайте дължината им според нуждите.
6. Затворете капака на плика, който вече е готов за съхранение.

Използвайки вакуумиращите пликове вие увеличавате трикратно свободното пространство във вашия дом, което ви предоставя несравнимо повече място за различни други предназначения.

Няколко полезни съвети:
- дръжте пликовете далеч от източници на влага и топлина, както и от директно излагане на слънчева светлина
- не ги препълвайте
- пликовете не са предназначени за съхраняване на влажни, мокри или остри предмети
- отваряйте и затваряйте пликовете внимателно, тъй като независимо от здравината на ципа могат да се получат увреждания при неправилно боравене с тях
- при вакуумиране на текстилни предмети за по-дълго време се препоръчва периодически да се проверява състоянието на вакуумирането

RSI препоръки:
Преди да прехвърлите сезонните дрехи от вашия гардероб в RSI вакуумиращите пликове, препоръчваме ги да ги изперете с продуктите от Програмата за екологично чистене. Пастата за отстраняване на петна ще премахне ефикасно всяко петно от вашите дрехи, а Топчетата за екологично пране ще ги направят безукорно чисти и свежи за новия зимен сезон.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"