Himalayan gold – линия грижа за кожата


Благотворното действие на хималайската кристална сол е събрано в новата линия препаративна козметика Himalayan gold – грижи за кожата, която RSI ни предлага. Двата крема, които представляват чудесна грижа за лицето, са напълно естествени продукти и са подходящи за всички типове кожа. Те притежават истински подмладяващ ефект.

Himalayan gold plus – крем за лице
Кремът Himalayan gold plus е натурален продукт без изкуствени оцветители и аромати. Обогатен е със силните кристали на хималайска сол, която е на над 250 милиона години и съдържа 84 нутритивни микроелемента, необходими на нашия организъм. Хималайската сол се нарича „бялото злато”. Заедно с основата от природните восъци от канделила, жожоба, ориз и добавените масла от авокадо, ориз, кайсия, червени водорасли, сладък портокал и мароканската тайна – арганово масло видимо действат за намаляване на съществуващите бръчки, признаци на умора, кръгове под очите, осигуряват на кожата необходимата хидратация и действат като превенция срещу бръчки и нежелана пигментация.

Масло от авокадо - богато на хранителни вещества, витамини А, D и лецитин. Абсорбира се добре от кожата, подхранва я, успокоява и стимулира клетъчното обновяване. Поради това често се използва при бръчки, суха и дехидратирана кожа.
Масло от кайсиеви ядки - богато на витамини и минерали. Препоръчва се при особено суха, деликатна, преждевременно състарена и възпалена кожа. Омекотява, подхранва, запазва влагата и активира обмяната на веществата.
Масло от ориз - съдържа олеинова, линолова и линоленова киселина, както и витамин Е. Богато е на фитостероли и намалява възпалителните процеси. Има антиоксидантни свойства и предпазва от вредните UV-A и UV-B слънчеви лъчи.
Арганово масло (Мароканска тайна) - Аргановото дърво е много рядко и расте само в южната част на Мароко. Голямото съдържание на витамин Е в маслото го прави отличен продукт за предпазване на кожата от изсушаване.
Червени водорасли - богати на протеини и минерални соли. В комбинация с протеините на кожата, формират слой, който действа като естествена защита срещу вредни външни влияния.

Кремът Himalayan gold plus съдържа естествен слънцезащитен фактор SPF и предлага допълнителна защита, осигурена от водораслите. Идеален е за основа на грим.

Himalayan gold– крем за лице
Кремът Himalayan gold е натурален продукт без изкуствени оцветители и аромати. Обогатен е със силните кристали на хималайска сол. Основата е от природните восъци от канделила, жожоба и ориз. Добавени са: масло от памук - популярно като „златно масло” поради голямото количество витамини и минерали, масло от гроздови семена, което укрепва клетките и тъканите, задържа влагата и съдържа голямо количество витамин Е, калофилово масло, което действа лековито при възпалителни процеси на кожата и екстракт от сладък портокал.

Масло от памук – така нареченото „златно масло” съдържа големи количества витамини и минерали, следи от 50% Омега-6 мастни киселини и Омега-3 мастни киселини, консистенцията му е лека и кожата го абсорбира лесно.
Масло от грозде - богато е на витамини, минерали, линолова киселина и други есенциални мастни киселини, които укрепват тъканните клетки и подпомагат задържането на влага в кожата. Оставя чувство за мекота и изключително добре действа върху кожа, склонна към възпаления.
Калофилово масло - незаменима съставка за лечение на всички възпалителни процеси на кожни заболявания (акне, псориазис, екземи и себорея). Богато на олеинова (35%) и линолова киселина (45%).

Кремът Himalayan Gold е идеален за смесена до мазна кожа, за кожа, изложена на възпалителни процеси (акне). Има естествен защитен фактор, действа успокояващо, регенерира кожата и е идеална основа за грим.

3 коментара:

  1. moje li da napishete sudurjanieto na krema

    ОтговорИзтриване
  2. Със закъснение, ето го:

    КРЕМ ЗА ЛИЦЕ HIMALAYAN GOLD
    Приложение и действие: Напълно натурален продукт без изкуствени оцветители и аромати. Обогатен е със силните кристали на хималайска сол, която е на над 250 милиона години и съдържа 84 нутритивни микроелемента, необходими на човешкия организъм. Хималайската сол е известна още като „бялото злато". Основата на крема е от природните восъци от канделила, жожоба и ориз. В комбинацията с богатото на витамини и минерали масло от памук, както и калофилово масло, кремът има благоприятно въздействие върху проблемна кожа, като я успокоява, възобновява и е идеална основа за грим.
    Начин на приложение: Нанася се върху чиста кожа сутрин и вечер. За смесена до мазна кожа. Опаковка: 50 ml
    Състав (INCI): Candelila, Jojoba, Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Calophyllum Tacamahaca Oil, Aqua, Natural Crystalline Rock salt (Himalayan salt), Citrus Dulcis, Origanum Vulgare Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Olea Europea (Olive) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Hydrastis Canadensis (Golden Seal) Root Extract. Забележка: Да се съхранява добре затворен, на сухо и тъмно място, далеч от достъпа на деца, при температура в интервала 5-20°С. Само за външна употреба.
    НЕ Е ЛЕКАРСТВЕНО СРЕДСТВО!
    Производител: Eniderm d.o.o. (в сътрудничество с Pramodan & Dinesh OHG - Германия), Zagrebacka avenija 104, 10000 Загреб, Хърватия
    Вносител: РОЯЛ СЕЙЛС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ - БЪЛГАРИЯ ЕООД

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"