Дa победим пролетната умора с Dr. Förster


Не ви достигат сили – посегнете към качествени продукти!
Dr. Förster хранителни добавкиС настъпването на пролетните дни организмът ни все по-осезателно започва да изпитва необяснима умора и отпадналост. Понякога, дори и след като сме се наспали добре, чувстваме, че някак не сме “във форма”, бързо се уморяваме, постоянно сме отпаднали, раздразнителни, вяли, трудоспособността и концентрацията ни спадат, постоянно се прозяваме и чувстваме нужда да поспим и през деня... Става въпрос за нормален физиологичен процес, който в по-голяма или по-малка степен е присъщ на всички хора. Организмът се буди след тъй наречения зимен сън и се подготвя за по-натоварени дейности през хубавите дни. Това е най-подходящото време да посегнете към някои от продуктите, предлагани от RSI, а именно към богатата и разнообразна палитра от витамини, минерали и поддържащи жизнения тонус продукти на немската фирма Dr. Förster.

През ранната пролет чувството за умора е характерно за болшинството от хората. Тази умора се натрупва още повече и заради преминаването към лятното часово време и преместването на часовниковата стрелка с един час напред. Ако и на вас ви е трудно да ставате сутрин, ако ви липсват концентрация и желание за работа, може би ще е добре да “заредите” организма си с някой от продуктите, с които разполагаме.

Нашето “гориво” се състои от храна и кислород, но също така и от цял комплекс от минерали, витамини и олигоелементи, които трябва да присъстват в организма в точно определено съотношение. Ако липсва дори и един от тези компоненти, организмът страда и се старае да ни информира за това, изпращайки ни сигнали.

Как се справяме с подобни “дефицити”?
На първо място трябва да се запитаме дали нашето хранене е качествено. Освен това, в определени случаи, когато това се налага поради специфични физиологични състояния на организма, е необходимо да внасяме в него определено вещество или вещества, които в момента му липсват, под формата на определен продукт. Минималният период, за който такива продукти трябва да се употребяват, е един месец, но може да бъде удължен в зависимост от нуждите.

За да изберем най-подходящия продукт е необходимо да се посъветваме със своя лекар, фармацевт или със специалистите, работещи във веригите за дистрибуция на подобни продукти. Изборът на продукт зависи също така и от нашата възраст, физическата ни активност и здравословно състояние. Тези, които се занимават със спорт, или пък със засилена физическа дейност под каквато и да е форма, би трябвало да се ориентират към продукти, които ще им осигурят оптимален внос на витамини, минерали и соли. Най-добри за тях са продуктите под формата на Капсули мултивитамини. За онези, които освен това биха искали на всяка цена да съхранят младежкия си вид, най-подходящи са продуктите, съдържащи Бета-каротин, и Капсулите с екстракт от зеленоуста мида и витамин E, тъй като това са най-силните антиоксиданти. Ако страдате от неадекватно храносмилане и проблеми с червата, би трябвало да приемате растителни влакна, така че идеални за вас са Таблетките със съдържание на овощни влакна, които са разтворими във вода. Ако се нуждаете от по-добра концентрация, опитайте с Капсулите Витамин В комплекс. Вечер е добре да изпиете една от Таблетките магнезий и калций, тъй като ще си осигурите правилното абсорбиране на калция, а магнезият успокоява и освобождава мускулите от спазми. За укрепване на имунитета можете да използвате пчелните продукти, съдържащи се в Капсулите цветен прашец и пчелно млечице. Таблетките от A до Z съдържат богата палитра от витамини и минерали, които са добре дошли при състояния на преумора, емоционално напрежение и стрес.

Продуктите на фирма Dr. Förster, които са на ваше разположение, са точно толкова необходими на нашия организъм, колкото храната и кислородът, тъй като ще се наложи да изчакаме поне още месец-два докато на трапезата ни се появят първите отгледани на открито и пълни с полезни витамини плодове и зеленчуци.

И на края, не забравяйте за физическите дейности и разходките на свеж въздух и слънце, които също ще ви помогнат да се преборите с пролетната умора.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"