Естествено улеснение при пролетното почистване


Чисто, спретнато и подредено - нека това бъде целта ви при пролетното почистване.

пролетно почистване с Royal CleaningМрачното зимно време е зад нас, така че да се събудим от сън с една качествена “инвентаризация”. Вложете положителна енергия и добро пролетно настроение в собствения си дом и заменете атмосферата на зимна топлина с прозрачност и веселие! Пролетта е най-доброто време за “чистка” на помещенията. Не само за да ни е приятно да живеем в чиста и ароматна среда, това е един от основните начини да предотвратим развитието на болести, особено алергии, които са толкова чести в този период.

Водещо място сред причинителите на алергии заемат акарите в домашния прах, появяващи се най-вече през зимния период. Така че, не забравяйте, че свежестта и чистотата на помещенията повишава качеството на живот в жилището и домът ви се превръща в приятно място. Основно почистване е необходимо за подовете, за кухнята и банята... Почистете горе, почистете долу, почистете навсякъде...

RSI се погрижи да превърне почистването и подреждането на дома в истинско удоволствие. Просто, лесно и ефикасно - с новата линия препарати за почистване Royal Cleaning eco line.

Royal Cleaning eco line
Екологичната линия препарати за почистване Royal Cleaning eco line ще ви въодушеви с невероятната сила на действие срещу замърсяванията. Почистването се превръща в забавление, тъй като нечистотиите изчезват с лекота. Препаратите са концентрати, които се разреждат с вода, а съставът им не замърсява околната среда. При производството на продуктите от линията Royal Cleaning са използвани естествени, растителни суровини - кокосово масло, палмово масло, царевична и картофена скорбяла. Важно е в домакинството да имаме именно ефективни продукти, произведени от биологично разграждащи се, напълно естествени, растителни суровини.
Продуктите са със специална предпазна капачка за допълнителна сигурност при контакт с деца.
Правилното дозиране спестява разходи и защитава околната среда.
* снимките на продуктите са примерни

Универсален почистващ препарат за домакинствотоУниверсален почистващ препарат за домакинството
Високо-концентриран неутрален препарат за почистване на всички миещи се повърхност с аромат на ябълка. Произведен от естествени съставки.
Чрез своята уникална формула действа сигурно и отстранява с невероятна лекота всички видове мазнини, както и ежедневните замърсявания в домакинството. Използва се за всички подови и миещи се повърхности в домакинството (прозорци, изкуствени материали, мрамор, плочки, мебели, тапицирани мебели, лакирани повърхности). Почиства и едновременно полира, придавайки на повърхностите изключителен блясък. Биологичен, лесно разградим препарат с неутрален pH фактор, с естествени съставки. Оставя след себе си приятен аромат на зелена
ябълка, съдържа предпазващи ръцете компоненти.
Приложение: концентрат, в зависимост от вида на замърсяването за 8 литра вода се използват 5-20 ml препарат.

Почистващ препарат за санитарни помещенияПочистващ препарат за санитарни помещения
Препарат за почистване на санитарни помещения с аромат на рози, произведен от естествени съставки.
Естествен препарат за почистване и дезинфекция на цялостното оборудване на санитарните помещения: вани, мивки, арматура, тоалетни чинии, писоари, керамични плочки, душ кабини (да не се използва върху мрамор). Благодарение на уникалната си формула отстранява напълно наслояванията от котлен и уринарен камък, мазнините, остатъците от сапуни, шампоани, характерните за санитарното обзавеждане нечистотии. Оставя след себе си приятния аромат на роза. Третираните повърхности изсъхват бързо (ефект на оттичащата се вода), не е необходимо да се подсушават допълнително със суха кърпа. Съдържа лимонова и млечна киселина, антикорозионна защита и предпазващи ръцете компоненти.
Приложение: концентрат, в зависимост от степента на замърсяване се разрежда с вода в съотношение 1:5 до 1:20. Разтворът за почистване се прави на пяна или се нанася с кърпа, оставя се да подейства за кратко и се измива с чиста вода.

Препарат за ръчно измиване на съдовеПрепарат за ръчно измиване на съдове
Високо-концентриран препарат за ръчно измиване на съдове със свеж аромат на ябълка. Произведен от естествени съставки.
Течен препарат за ръчно измиване на съдове, чаши, прозорци, огледала, всякакви стъклени повърхности, прибори за храна, съдове от изкуствени материали (пластмаси). Лесно се отмива, почиства и едновременно полира, като оставя след себе си невероятен блясък на съдовете без следи от вода. След измиването им с препарата съдовете трябва само да се оставят да се отцедят. Оставя след себе си приятен аромат на зелена ябълка. Съдържа предпазващи кожата компоненти. Биологичен, лесно разградим препарат с естествени съставки.
Приложение: концентрат, в зависимост от степента на замърсяване се използва в съотношение от 2,5 до 5 ml препарат на 5 л топла или гореща вода.

Многофункционален почистващ препаратМногофункционален почистващ препарат
Изключително средство за борба с неприятните миризми в канализацията, кофите за боклук, действа дезодориращо и отблъсква насекомите.
Многофункционален препарат за ежедневно почистване на различни упорити замърсявания в домакинството и извън него, отстранява всички видове упорити замърсявания от мазнини, остатъците от лепило върху стъклените повърхности. Отстранява остатъците от битум и катран върху автомобилите. Отпушва канали. Дезодорира и освежава помещенията, оставяйки след себе си нежен цитрусов аромат.
Приложение: концентрат, в зависимост от степента на замърсяване:
- за отстраняване на лепило и отпушване на канал или за премахване на неприятната миризма от кофите за смет, се използва без разреждане или в съотношение от 1:10 до 1:100
- за почистване на подове и други равни повърхности – в съотношение от 1:200 до 1:500
- за всички останали видове замърсявания в съотношение от 1:10 до 1:500
След употреба повърхностите се изплакват с вода.

Почистващ препарат за кухненски печкиПочистващ препарат за кухненски печки
Концентрат за почистване на печки, котлони, фурни, скари, произведен на базата на естествени суровини.
Mощен препарат за почистване и отстраняване на всички загорели остатъци от мазнини и храни. Използва се за почистване на скари, фурни, стъклокерамични плочи. Съдържа предпазващи ръцете компоненти. При употреба задължително използвайте ръкавици.
Приложение: концентрат, в зависимост от степента на замърсяване се използва в съотношение от 1:3 до 1:10. Фурната се загрява на 50° С, изключва се и се оставя се да се охлади 5-10 мин. Препаратът се нанася и се оставя се да подейства за 10 минути. Измива се добре с мокра гъба. За много упорити замърсявания се прилага повторно, ако е необходимо. Да не се използва за лакирани повърхности или алуминий.

Препарат за поддържане на хромирани повърхностиПрепарат за поддържане на хромирани повърхности
Високоефективно средство за поддържане на хромирани повърхности. Действа антистатично и отблъсква праха. Поддържа всички метални повърхности в домакинството и помага да се запази блясъка на тези повърхности.
Препарат за поддържане на всякакви хромирани повърхности (кухненски плотове, мебели) Оставя след себе си неповторим блясък без следи от пръсти. Предпазва от корозия и нови замърсявания. Има антистатично действие. Улеснява при следващи почиствания, поддържа
металните части на често употребявани чекмеджета и плъзгащи се врати .
Приложение: нанася се на тънък слой върху почистени повърхности и се разнася равномерно с кърпа (която не оставя влакна).
Забележка: необходимо е внимателно дозиране.

Почистващ препарат за тоалетни
Почистващ препарат за тоалетни
За почистване на тоалетни чинии, писоари и мобилни системи за тоалетни.
WC Гел успешно се справя с упоритите отлагания като варовик, уринарен камък, ръжда и водорасли. Унищожава микробите и предпазва от неприятни миризми. WC Гел е щадящ към стъкло, акрил, порцелан, пластмаса, плочки, уплътнители за тоалетни чинии. Не е подходящ за мрамор.
Приложение: За тоалетни чинии и писоари се разрежда в съотношение 1:3 и се впръсква под ръбовете. Оставя се да подейства за 5-10 минути, след което се изплаква старателно с чиста вода. Ако е необходимо, изтъркайте мръсотията с четка за тоалетна или приложете повече пъти WC Гел.
Правилната дозировка спестява разходи и предпазва околната среда.
Състав: По-малко от 5% не-йонни повърхностно активни вещества, неорганични киселини, инхибитори на корозията, сгъстители, добавки, аромати. Всички съставки са биоразградими!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Всички статии, публикувани на този сайт са от "RSI продукти" и "Инфо"